Соломко Ольга викладач спецдисциплін

Портфоліо

  • Домашня сторінка
  • Мої досягнення
  • Відео
  • Презентації
  • Технологія кондитерства
  • Технологія приготування їжі
  • Поурочні плани

Технологія кондитерства

 Бездріжджові види тіста

Дріжджове тісто

Приготування солодких страв та десертів

Солодкі страви та напої

Технологічні картки

Виготовлення кондитерських виробів за передовими технологіями

Технологія приготування напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів.

"Сучасні технології кондитерського виробництва" - підручник


Надіслати електронною поштоюОпублікувати в блозіПоділитися в XОпублікувати у FacebookПоділитися в Pinterest

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна сторінка
Підписатися на: Дописи (Atom)

Про мене

Соломко Ольга викладач спецдисциплін
Дивитися мій повний профіль

Архів блогу

  • грудня 2020 (1)
  • жовтня 2020 (1)
  • вересня 2020 (1)

Повідомити про порушення

Мої досягнення

  • Домашня сторінка

Шукати в цьому блозі

Популярні публікації

  • (без назви)
      Тенденції в кондитерській промисловості 2020-2021
  • (без назви)
      Навчання в період карантину
  • (без назви)
    Безпека харчових продуктів  

Сторінки

  • Домашня сторінка
  • Технологія приготування їжі
Тема "Прості шаблони". Зображення для теми від користувача luoman. На платформі Blogger.